We blijven graag op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt, maar we worden vaak zo verdrietig van al het slechte nieuws. Daarom: zeven websites die alleen goed nieuws posten, als je een oppepper nodig hebt.

Goed nieuws van Nu.nl
Als je geen behoefte hebt aan de meer negatieve berichten op Nu.nl, ga dan naar de pagina met positieve berichten. Hier is een wekelijks overzicht van al het goede en vrolijke nieuws van de afgelopen week.
Goed nieuws.nl
Op deze website brengen ze artikelen en verhalen die je inspireren en aan het lachen maken, maar die je vooral een shot positieve energie bezorgen. En wie kan dat niet gebruiken?
Goed Nieuws Netwerk
Deze website is al jaren alleen maar positief nieuws. Het motto: er is niet te weinig positief nieuws, er is gewoon te weinig aandacht voor positieve berichten.
Goed nieuws van de Huffington Post
Nog een algemene website met een speciale pagina gewijd aan vrolijk, vrolijk en grappig nieuws, met leuke koppen als “Mysterieuze man koopt voor $540 aan padvinderskoekjes zodat de troep het niet koud krijgt.”
Verveelde panda
Je kunt hier terecht voor je dagelijkse portie positieve berichten over helden, mooie initiatieven, goede voorbeelden en bijzondere evenementen.
Pocon
Pocon staat voor Positief Corona Nieuws, met dagelijks positieve berichten over het coronavirus. We kunnen allemaal wel wat positieve berichten over dit onderwerp gebruiken, en dat vind je op deze website.
De vrolijke uitzending
Positieve nieuwsillustraties gemaakt door Mauro Gatti, die alle slechte berichtgeving in de media zat was. Je vindt er niet alleen positief nieuws uit Nederland, maar uit landen over de hele wereld. Zo vinden we berichten over bijen, en waarom ze eigenlijk zo goed zijn voor de wereld, en over het vrouwelijke Braziliaanse voetbalelftal, dat inmiddels net zoveel verdient als het mannelijke elftal. Daar worden wij blij van!

Bron inhoud: flowmagazine.nl

Leave a Comment