Bij Ictbox analyseren we eerst uw bedrijf en door concurrenten en klanten te volgen, halen we de tools eruit die nodig zijn voor zakelijk succes.

We hebben tweerichtingscommunicatie nodig om uw bedrijf te analyseren. Wij nemen uw bedrijfsgegevens van u over. We verkennen lokale, nationale en zelfs internationale mogelijkheden.
We zullen de concurrenten analyseren en rekening houden met de marktbehoeften met betrekking tot uw bedrijf.

Ons belangrijkste doel is om een sterk netwerk van klanten te creëren met behulp van het internetplatform.
maar waarom?

Tegenwoordig betekent het ontkennen van de wereld van internet dat je van de markt wordt verwijderd en niet concurreert met concurrenten. Volgens Bill Gates, een van de machtigste mensen in e-commerce, heeft een bedrijf dat niet actief is in de internetwereld vrijwel geen extern bestaan. Hieronder zullen we enkele redenen introduceren voor het belang van het betreden van dit veld.

1) Betere bedrijfsintroductie
De kracht van het internet om te introduceren is nergens te bespeuren. De advertentie-arm van deze omgeving is zo krachtig dat je in korte tijd en met de juiste planning heel snel je bedrijf bij anderen kunt introduceren en bekend kunt worden in je vakgebied. De kosten voor u op dit gebied zijn veel, veel lager dan veldreclame. Naast de lagere kosten boek je veel sneller resultaat.

2) Uitbreiding van communicatie
Na het betreden van de online business zal uw communicatieniveau ongetwijfeld aanzienlijk groeien naarmate het aantal van uw klanten is toegenomen en ze niet langer meer dan ooit beperkt zijn tot uw buurt en de gilden waarmee u contact heeft. is erg belangrijk voor de verbetering en welvaart van uw bedrijf.

Waarom zouden we de wereld van online zakendoen betreden?
3) Je hebt niet veel kapitaal nodig!
Misschien wel een van de belangrijkste redenen voor de groei van e-commerce onder de lagere inkomensgroepen is dat je niet veel kapitaal nodig hebt om deze baan te krijgen. U kunt eenvoudig en met de laagste kosten en kleine investering een bedrijf starten. U kunt zelfs uw eigen bedrijf starten door geld uit te geven aan het ontwerp van de site. We weten niet of de kosten van het ontwerpen van een professionele website hoger zijn dan de kosten van het kopen of huren van een winkel om een bedrijf te starten.

4) Vroege ontwikkeling
Sommige mensen denken dat ze met weinig kapitaal niet eens een eigen bedrijf kunnen starten, laat staan dat ze zich kunnen ontwikkelen en bloeien! Maar het moet gezegd dat vanwege de hoge flexibiliteit en ook een ruimte die anders is dan de fysieke ruimte, de groei en ontwikkeling in cyberspace extreem snel en van korte duur is. Je hoeft het maar te vragen. Het volstaat om een geschikte site voor uw vakgebied te ontwerpen. Volg de principes van SEO en produceer goed inhoud in deze ruimte. Op deze manier bereikte hij zijn doelen zeer snel.